Præsentation af PMH Systems

Vi vil gerne sælge de rigtige produkter til netop din virksomhed, men det allervigtigste for alle i PMH Systems er, at vi både før, under og efter et salg har et tillidsfuldt partnerskab. Det er din sikkerhed for at den gode handel også er sund for dig og din forretning.

Hos PMH Systems møder du:

Peter Madsen

+45 4060 3003 – pm@pmhsys.com

Direktør - Salgs afdelingen

Peter er indehaver af PMH Systems og købmanden, der konstant er i markedet for at sikre de bedste produkter til storformatkunder i Skandinavien. Peter bygger ethvert salg på relationer. Han har ingen intentioner om engangssalg, han ønsker langvarige samarbejdsrelationer og ønsker at udvikle PMH Systems sammen med kunderne. Peter har været i den grafiske branche siden 1985 og har derfor fulgt branchens udvikling lige siden og kender den som sin egen bukselomme.

Jakob Skov

+45 2752 8657 – js@pmhsys.com

Partner - Software & Solution specialist​

Jakob er tekniker med stort ”T”. Han kender vores maskiner, han kender mulighederne – og han giver ikke op, før udstyret fungerer optimalt i kundernes produktion. Jakob har alle de certifikater der skal til for at få alle vores maskiner til at køre optimalt. Du møder altid Jakob på vej et eller andet sted hen for at servicere vores installerede maskiner.

Dennis Prahl Møller

+45 2757 1944 – dpm@pmhsys.com

Tekniker - Teknisk afdeling

Dennis er tekniker og er certificeret hos Aristo, Fotoba og PlastGrommet. Han er manden der kan få mekanikken til at virke og gøre kunder glade i hele Skandinavien. Dennis er dagligt på farten for at servicere vore mange kunder.

Anne Jensen

+45 5191 3942 – aj@pmhsys.com

Daglig leder - Administration

Anne er vores daglige leder og holder derfor styr på såvel udvikling, som mandskab, aftaler og ordrehåndtering. Det er Anne du skal ringe til hvis du ønsker at booke en af vores teknikere til et service eftersyn eller besøg. Det er Anne der tager telefonen, når du ringer til os og du kan nemt få et smil ud af hende.

Mehtap Baba

+45 5087 5331 – mb@pmhsys.com

Økonomichef - Administration

Mehtap er vores økonomichef. Mehtap er Cand.Merc.Aud.og tager sig af alle vores regnestykker.

Jens Elimar Olsen

+45 2762 3078 – jeo@pmhsys.com

Tekniker - Teknisk afdeling

Jens tager sig af den tekniske del af salget, primært på vores Aristo produkter. Jens installerer og servicerer Aristo borde i hele Scandinavien og betragter Aristo som sit andet hjem. Jens kan naturligvis også servicere vores andre produkter.

Kontakt os

+45 5767 2023
info@pmhsys.com
PMH Systems A/S
Huginsvej 8
DK-4100 Ringsted